Kuva: Tuula Ylikorpi

Pole Fitness/Dance Ohjaaja

Tankotanssin Suomen Mestari 2018, IPSF SM-kisat, Pole Art, tuotantotalouden DI, yrittäjä, kv-kaupan asiantuntija

Kaksi kouluikäistä poikaa, joista toinen harrastaa Pole Sportia. 

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 37-vuotiaana ilman aiempaa urheilutaustaa. Samalla kiinnostuin myös tavoitteellisesta venyttelystä, sillä notkeus tuo tankoharrastukseen uusia ulottuvuuksia. Noin 40-vuotiaana pystyin tekemään spagaatin. 41-vuotiaana voitin tankotanssin Suomen mestaruuden, johon valmistauduin ja tein koreografian itse.

Aion jatkaa harrastuksen parissa ainakin 70-vuotiaaksi.
Kuten esimerkiksi italialainen Greta Pontarelli, joka aloitti tankoilun vasta 62-vuotiaana ja on nyt 67-v. ja moninkertainen maailman mestari tai lohjalainen Olavi Heino, joka on yli 50-kymppisenä voittanut monia mestaruuksia.

Erityisesti voimaliikkeet, teatterimainen tanssi (Pole Art) sekä liikkeiden yhdistämiset ovat lähempänä sydäntäni!

Myös voimajooga sekä akrojooga sekä street pole ovat tosi hauskoja! Aina kun näen liikennemerkin, mietin minkä tempun siinäkin voisin tehdä!

Tankotanssiharrastuksen ansiosta olen saanut paljon uusia ystäviä, kasvattanut itsetuntoani ja elämän energiaani aivan uusiin ulottuvuuksiin. Bonuksena on tullut kaunis ja notkeampi kroppa sekä todella hauskat pole dance camp ulkomaan matkat! Saan liikkumisesta paljon energiaa arkielämän asioiden sujumiseen!

Ohjaajana olen johdonmukainen, vaativa, kannustava ja kaikki likoon pistävä!

Pole Fitness Ohjaaja

 Tule tanssimaan minun sekä tangon kanssa ja ylittämään itsesi ARTFITille!

KUVAUS TULOSSA