Pole Fitness/Dance/Tuolitanssi/Exotic Pole/Hoop/Venyttely

Tankotanssin Suomen Mestari 2018, IPSF SM-kisat, Pole Art, tuotantotalouden DI, yrittäjä, kv-kaupan asiantuntija

Kaksi kouluikäistä poikaa.

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 37-vuotiaana ilman aiempaa urheilutaustaa. Samalla kiinnostuin myös tavoitteellisesta venyttelystä, sillä notkeus tuo tankoharrastukseen uusia ulottuvuuksia. Noin 40-vuotiaana pystyin tekemään spagaatin. 41-vuotiaana voitin tankotanssin Suomen mestaruuden, johon valmistauduin ja tein koreografian itse.

Aion jatkaa harrastuksen parissa ainakin 70-vuotiaaksi.
Kuten esimerkiksi italialainen Greta Pontarelli, joka aloitti tankoilun vasta 62-vuotiaana ja on nyt 67-v. ja moninkertainen maailman mestari tai lohjalainen Olavi Heino, joka on yli 50-kymppisenä voittanut monia mestaruuksia.

Erityisesti voimaliikkeet, teatterimainen tanssi (Pole Art) sekä liikkeiden yhdistämiset ovat lähempänä sydäntäni! Viime aikoina olen ollut koukussa sensuelliin Exotic Pole korkokenkätanssiin, jota opiskelen ja kehitän todella ahkerasti. 

Myös voimajooga sekä akrojooga sekä street pole ovat tosi hauskoja! Aina kun näen liikennemerkin, mietin minkä tempun siinäkin voisin tehdä!

Tankotanssiharrastuksen ansiosta olen saanut paljon uusia ystäviä, kasvattanut itsetuntoani ja elämän energiaani aivan uusiin ulottuvuuksiin. Bonuksena on tullut kaunis ja notkeampi kroppa sekä todella hauskat pole dance camp ulkomaan matkat! Saan liikkumisesta paljon energiaa arkielämän asioiden sujumiseen!

Ohjaajana olen johdonmukainen, paljon alaa opiskellut, vaativa, kannustava ja kaikki likoon pistävä!

Pole Fitness/Dance/Kehonhuolto

Tankoilun aloitin syksyllä 2020 oman lapseni tankotanssi-kesäleirin innoittamana ja se oli rakkautta ensimmäisistä treeneistä alkaen. Siitä lähtien oon treenannut intensiivisesti ja tavoitteellisestikin. Vois sanoo, että tankoilusta on tullu miulle ennen kaikkea elämäntapa.

🐒Tankotanssissa eniten kiehtoo se, mihin kaikkeen kroppa pystyykään. Ja oman ammatin puolesta liputan ajatusta siitä, että samassa paketissa saa kehitettyä niin voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ku kestävyyttäkin. Lajin esteettisyyttä unohtamatta!

💃Oon aina tykänny ohjata ja opettaa muita ja oonki ihan superiloinen, että saan yhdistää ohjauksen ja oman rakkaan harrastuksen. Ohjaajana olen kannustava, tasapuolinen ja haluan jokaisen saavuttavan onnistumisia oman tasonsa mukaan. Parasta on itsensä ylittäminen!

🦋Ohjailen torstaisin Pole Fit basics tuntia sekä Pole Power-tuntia, joka tähtää lihasvoiman kehittämiseen tankoilua silmällä pitäen.
🤸Nähhää tunneilla!

Pole Fitness/Dance/Flow/Hoop/Venyttely

Moi, olen Alisa.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Tankotanssin aloitin vuonna 2015 ja tykästyin lajiin jo ensitreeneistä lähtien. Tankotanssin lisäksi olen treenaillut myös aerial hoopilla ja hammockilla. Minulta löytyy myös reilu 15 vuoden kokemus tanssimisen parista, sillä olen harrastanut useita lajeja aina baletista street tanssiin. Ohjaajakokemusta on kertynyt  vuosien saatossa showtanssin, tankotanssin sekä aerial hoopin parista.

 

Tankotanssissa kiehtoo voiman ja kehonhallinnan yhdistäminen liikkuvuuteen ja itseilmaisuun. Tankotanssi tarjoaa loputtomat mahdollisuudet kehittyä ja haastaa itseään, mikä onkin lajissa parasta! Lajin rikkautena on myös erilaiset tyylisuuntaukset. Tykkään erityisesti voimaliikkeistä, notkeusliikkeistä ja monipuolisten liikeyhdistelmien opettelusta. Myös tanssillinen flow on lähellä sydäntäni.

 

Ohjaajana olen kannustava ja osaan olla sopivassa suhteessa lempeä, mutta vaativa. Tunneilla haluan mahdollistaa uuden oppimista ja itsensä ylittämisen kokemuksia taitotasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Pole Fitness/Dance/Flow/Rengastrapetsi/Venyttely

Eveliina ohjaa meillä lasten ja aikuisten ryhmiä sekä kursseja. Niin tankotanssissa kuin rengastrapetsissäkin.

Olen Eveliina Simola ja opiskelen tällä hetkellä Lappeenrannassa terveydenhoitajaksi. Tankotanssin parissa olen pyörinyt noin viiden vuoden ajan. Tankotanssin monipuolisuus ja itsensä haastaminen tekevät lajista minulle mieluisan. Liikuntataustaa minulta löytyy myös telinevoimistelusta, cheerleadingistä sekä sirkuksesta. Olen ohjannut tankotanssia sekä ilma-akrobatiaa lapsille ja myös aikuisille.

Parasta tankotanssissa ovat mielestäni voimaliikkeet, käsilläseisonnat tangon kanssa sekä erilaiset siirtymät tuttujen sekä uusien liikkeiden välillä. Koitankin ohjauksessani haastaa eritasoisia tankoilijoita monipuolisten liikkeiden parissa mahdollistaen onnistumisen riemun. Pääasia, että tunneilla on hauskaa!

Moikka, oon Eveliina! 🤸Tankotanssin parissa oon viihtynyt noin seitsemän vuotta ja muukin urheilu ja temppuilu on aina ollut lähellä sydäntä. 💪Tankotanssissa pidän eniten voimaliikkeistä, pidemmistä temppusarjoista sekä oman flown löytämisestä pyörähdyksissä. 👌Tankotanssissa ja hoopissa parasta on haastaa omaa kehoa ja huomata oma kehittyminen, mikä tapahtuu lähes huomaamatta.

💃Artfitillä ohjaan lasten tunteja, pole fit -tunteja, hoop-tunteja ja välillä venyttely- ja flow-tunteja. 🎠Ohjaajana pyrin tarjoamaan haastetta jokaiselle oman tason mukaan.  Nähdään tunneilla uusien ideoiden parissa mahdollisimman monen kanssa!💕