Miten aloitan tankotanssi/-akrobatiaharrastuksen:

Short instruction to the beginners – BEGIN!

Muista, että tämä laji sopii kaiken ikäisille, kaiken kokoisille harrastajille ilman aiempaa urheilutaustaa. Alku voi tuntua hankalalta, mutta perusliikkeitä opittua, edistyminen alkaa näkyä nopeastikin.

Ensimmäiselle tunnille tulo varmastikin jännittää, kuten kaikkia muitakin. Mutta juuri uteliaisuus ja avoimuus uutta kohti ovatkin sinun parhaita ystäviä kohti energisempää, luovampaa elämää. 

Osallistu POLE STARTTI -kurssille ilmoittautumalla varausjärjestelmämme kautta. Kursseja starttaa joka kuukausi. 8 h opetusta 4 viikon aikana.

POLE STARTTI -kurssin jälkeen voit tulla POLE FITNESS AVOIN,  tai POLE FLOW, POLE TEEMA -viikkotunneille, joilla harjoitellaan liikkujan tason mukaan räätälöityjä liikkeitä. Toinen tapa on tulla tankotanssin Jatkokurssille, joka pitää sisällään myöskin 8 h opetusta 4 viikon aikana. Muista myös osallistua venyttelytunneillemme, sillä se a) parantaa lihasten verenkiertoa, b) pitää kehon ja mielen virkeänä, c) mahdollistaa entistä monipuolisempia tankoliikkeitä.

EXOTIC POLE eli korkokenkätankotanssitunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kaikista tehokkainta on käydä Exotic Pole Basics kurssimme, jonka kesto on 5 h. 

Jos haluat ilahduttaa läheistäsi erikoisella ja hauskalla tavalla – osta hänelle lahjakortti tankotanssitunnille (kysy info@artfit.fi) ja tulkaapahan yhdessä!

Sillä ei ole väliä, kuinka hitaasti etenet, kunhan et pysähdy.