Pole Startti (60min.) aikuisille 8 krt./4 vkoa

Tunneilla opetellaan tankotanssin perusteita kuten pyörähdyksiä, istuntoja ja seisontoja, kiipeämistekniikoita sekä lattia-akrobatian perusteita. Tankotanssi sopii kaikille ikään tai voimaan katsomatta ja on hauska tapa kehittää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Tällä kurssilla perehdymme tanko-otteisiin ja turvalliseen tankotekniikkaan. Peruspyörähdyksien lisäksi opit seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös kokeilemaan ohjaajan avustuksella ensimmäisiä inversioliikkeitä, eli olemaan tangolla pää alaspäin. Aloittamiseen et tarvitse aikaisempaa liikuntataustaa! Sisältää 8h opetusta 4 viikon ajan. 

Varaukset varausjärjestelmän kautta tästä kohdasta Kurssit.

Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Kurssilla yksi tai maks. kaksi urheilijaa per tanko.

Kurssit toteutetaan, jos ilmoittautuneita on väh. 6.

Pole Fitness Avoin aikuisille (60 min.)

Tunti sopii liikkujalle, joka on käynyt tankotanssin peruskurssin. 
Ohjaaja antaa kuitenkin tason mukaisia liikkeitä jokaiselle liikkujalle! Sopii perustekniikat ja perusliikkeet hallitseville sekä hieman lajissa edistyneille liikkujille. Turvamatot käytössäsi tarvittaessa.

Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Yksi urheilija per tanko.

Tunti pidetään, jos varauksia on min.3

Rengastrapetsi HOOP (60 min.)

Et tarvitse aiempaa urheilutaustaa tälle tunnille. Miehille sekä naisille.

Rengastrapetsi eli aerial hoop/lyra, on katosta roikkuva rengas, jossa voidaan tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä, näyttäviä sarjoja sekä sulavia liikekoreografioita. Rengastrapetsilla harjoittelu ja liikkuminen on hauskaa ja erittäisin tehokasta, koko kehoa vahvistavaa treeniä. Laji vahvistaa erityisesti keski- ja ylävartalon lihaksia ja tuo liikkuvuutta koko kehoon. Renkaalla kieppuen pääset hauskalla tavalla haastamaan itseäsi. Rengastrapetsi on vaativa, mutta näyttävä laji, josta löytyy JOKAISELLE sopivia liikkeitä.
Rengastrapetsitunneilla harjoitellaan erilaisia asentoja, temppuja ja liikeyhdistelmiä ja koreoita. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä venyvyysharjoitteita. Renkaita on tällä hetkellä 3, joissa harjoitellaan vuorotellen parin kanssa (tankoilua voi tehdä myös välissä). Myöhemmin tulossa 3 lisää rengasta.
Varusteet: selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari ja t-paita, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.

Varustus: pitkät housut ja pitkähihainen paita tai T-paita, sukat, voi käyttää myös säärystimiä 

Tunti pidetään, jos varauksia on väh.3

 

FlexyBody+
Spagaattikoulu – koko kehon tavoitteellinen syvävenyttely(60 min.)

Et tarvitse aiempaa urheilutaustaa tälle tunnille. Miehille sekä naisille.

Tunneilla tehdään teemoittain (esim selkälihakset 35 min ja pitkittäinen spagaatti 25 min.) päälihasryhmien syvävenyttelyharjoituksia lihaksia vahvistaen ja turvallisesti omaa kehoa kuunnellen venyttäen. Tehdään pitkiä dynaamisia venytyksiä hengitystekniikan avulla. Apunamme on joogablokit, tangot, kuminauhat sekä seinä.

Tavoitteellista liikkuvuutta ja notkeutta? Kaikenikäisille? Kyllä, olepa hyvä!  Tämä tunti sisältää erilaisia turvallisia venyttelytekniikoita avustuksella ja ilman. Tunti suunniteltu urheilijoille ja akrobatian harrastajille, mutta myös muille elämäänsä lisää notkeutta kaipaaville. Säännöllisen käynnin tuloksena vahva, toimiva ja liikkuva keho. Säännöllinen venyttely myös kiinteyttää sekä hoikentaa kroppaa. Lisäksi pääset entistä monipuolisemmin tekemään tankotemppuja tai tanssia. 

Varustus: pitkät housut ja pitkähihainen paita, sukat, voi käyttää myös säärystimiä tai villasukkia

Tunti pidetään, jos varauksia on väh.3

 

EXOTIC POLE DANCE tankotanssi korkokengillä

TANSSILLINEN TUNTI KORKOKENGILLÄ! SOPII KAIKILLE, MYÖS ALOITTELIJOILLE! TÄMÄ ON TANSSILLINEN KARDIOTUNTI, JOTEN VARMASTI SAAT KUNNOLLA HIKOILTUA sekä ilmaistua itseäsi liikkeen avulla! POLVISUOJAT ON MUST!
Tunnilla harjoitellaan helppoja komboja, siirtymiä ja lattia-akrobatialiikkeitä. Tunnin aikana käydään Exotic Pole tyylisiä koreografioita sekä temppuja ja pyörähdyksiä! Tälläkin tunnilla tehdään variaatioita tanssija tasoa huomioiden – vaativimpia ja helpompia liikkeitä sekä siirtymiä!
Tällä tunnilla opetellaan staattisella sekä pyörivällä tangolla pyörähtelyä ja kauniiden liikkeiden yhdistämistä keveiksi lyhyiksi tanssisarjoiksi. VOI KÄYTTÄÄ KORKOKENKIÄ tai olla ilman. Jotkut liikkeet onnistuu myös paremmin sukat päällä. Pääpaino tunnilla on tanssin flowssa (jatkuvuus, sulavuus, helppous, naisellisuus, sensuellisuus) joten sinun ei tarvitse osata inverttiä, vaan keskitytään nauttimaan tanssimisesta ja freestylestä! Tunnin kesto on 60 min.
Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja paita. Ei koruja. Vesipullo. Vaihtoehtoisesti tankotanssiin sopivat korkokengät. HUOM! POLVISUOJAT MUKAAN!
Tunti pidetään, jos ilmoittautuneita on väh. 3