Pole StarttiKurssi (60min.) aikuisille 8 krt./4 vkoa
Myös
Tankotanssin JATKOKURSSIT 8h

Tunneilla opetellaan tankotanssin perusteita kuten pyörähdyksiä, istuntaa ja seisontaa sekä lattia-akrobatian perusteita. Tankotanssi sopii kaikille ikään tai voimaan katsomatta ja on hauska tapa kehittää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Tällä kurssilla perehdymme tanko-otteisiin ja turvalliseen tankotekniikkaan. Peruspyörähdyksien lisäksi opit seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös kokeilemaan ohjaajan avustuksella ensimmäisiä inversioliikkeitä, eli olemaan tangolla pää alaspäin. Aloittamiseen et tarvitse aikaisempaa liikuntataustaa! Sisältää 8h opetusta 4 viikon ajan Varaukset tästä

Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Kurssilla yksi tai maks. kaksi urheilijaa per tanko.

Kurssit toteutetaan, jos ilmoittautuneita on väh. 5.

 

Pole Fitness (60 min.)
1. Avoin taso
2. Pole Fit Basics

Tason mukaisia liikkeitä sekä sarjoja!

Tankotanssi vie mukanaan! Anna sen viedä! Siinä on positiivista VOIMAA ja kauneutta! Pole Fit Kaikille -tunneilla opetellaan tankotanssin liikkeitä staattisella sekä pyörivällä tangolla. Nämä tunnit on luonnollinen jatkumo Pole Startti -kurssin jälkeiselle lajissa edistymiselle. Jokaisella tunnilla otetaan jokaisen liikkujan taso yksilöidysti huomioon! Tunneilla opetellaan mm. erilaisia liikkeitä polvitaivepidoista, Kaksosta, Skorpionia, Cupidoa, Supermiestä yms, lisäksi voimatemppuja ja pyörähdyksiä sekä liikesarjoja ja paljon muuta.

Tunnilla otetaan jokaisen liikkujan taso yksilöidysti huomioon. Tason mukaisia liikkeitä jokaiselle liikkujalle. Kuitenkin sopii parhaiten jo hieman lajissa edistyneille liikkujille. Turvamatot käytössäsi tarvittaessa.

Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Yksi urheilija per tanko.

Tunti pidetään, jos varauksia on min.3

FlexyBody + Spagaattikoulu– koko kehon tavoitteellinen venyttely (60 min.)

Et tarvitse aiempaa urheilutaustaa tälle tunnille. Miehille sekä naisille.

Tavoitteellista liikkuvuutta ja notkeutta? Kaikenikäisille? Kyllä, olepa hyvä!  Tämä tunti sisältää erilaisia turvallisia venyttelytekniikoita avustuksella ja ilman. Tunti suunniteltu urheilijoille ja akrobatian harrastajille, mutta myös muille elämäänsä lisää notkeutta kaipaaville. Säännöllisen käynnin tuloksena vahva ja liikkuva keho. Lempeästi kohti spagaattia ja notkeampaa kehoa. Tunnilla harjoitellaan turvallisia ja tehokkaita takareisi-, lonkankoukistaja- ja alaselän liikkeitä, joiden tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, notkeutta ja ryhtiä. Lisäksi käsitellään kehoa kokonaisvaltaisesti. Ja vaikkei spagaattiin pääsisikään, niin näistä venyttelyharjoituksista on sinulle hyötyä aivan varmasti niin terveyden kuin entistä monipuolisempien asentojen kannalta. 

Parhaan tuloksen saat venyttelytunnilta, jos olet ”lämmitellyt” kehosi ensin tankotunnilla ja tulet heti sen jälkeen FlexyBody-tunnille!

Varustus: pitkät housut ja pitkähihainen paita, sukat, voi käyttää myös säärystimiä tai villasukkia

Tunti pidetään, jos varauksia on väh.4

 

Exotic Pole Dance tunnit ja kurssit
1. Koreotunnit
2. Exotic Pole Combos, Tricks ja Technique tunnit
(60 min.)

TANSSILLINEN TUNTI KORKOKENGILLÄ! TEMPPUILUTUNTI KORKOKENGILLÄ!

Varausjärjestelmässä kunkin tunnin tarkka kuvaus!

Näille tunneille voit tulla jos olet käynyt Exotic Pole Basics kurssin. Tunneilla tehdään musiikin tahtiin koreografia, jossa keskitytään liikkeiden sulavuuteen, aksentteihin, itsensä ilmaisuun, oman tyylin löytymiseen, puhtaisiin ja kauniisiin linjoihin sekä liikeratojen kasvattamiseen hauskan pitoa unohtamatta!
Koreografiaa tehdään yleensä 3 tuntia peräkkäin.

Exotic Pole Combos, Tricks tai Technique tunneilla tehdään erityylisiä lyhyitä kombinaatioita sekä tangon kanssa ja lattialla temppuja. Keskitytään korkkaritanssin tekniikkaan ja saloihin perinpohjaisesti. 
Tyyli voi olla musiikista riippuen:
Exotic Flow, Exotic Flow with tricks, Exotic Hard, Sensual Exotic Flow, Old School. Enimmäkseen Flow, Flow with Tricks sekä Sensual Flow.
TÄMÄ ON TANSSILLINEN KARDIOTUNTI, JOTEN VARMASTI SAAT KUNNOLLA. POLVISUOJAT ON MUST!
Tunnin kesto on 60 min.
Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Sensuelliin teemaan sopivat vaatteet. Ei koruja. Vesipullo. Tankotanssiin sopivat korkokengät. HUOM! POLVISUOJAT MUKAAN!
Tunti pidetään, jos ilmoittautuneita on väh. 3

Tulossa

Exotic Pole Work Shopit

Pole Dance Camp Teemamatkoja

Valokuvausta studiolla ja luonnossa

AVOIMET OVET JA KOKEILUTUNNIT!

Studion näytöskonsertit

Tuolitanssikoreokurssi

 

Ilma-akrobatiaa Lapsille

Lasten ryhmät (60 min.) 8 henk./ryhmä

Kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. RYHMÄT OVAT LUKUKAUSIRYHMIÄ. 

Ilma-akrobatia ryhmissä harjoitellaan tankotanssia, rengastrapetsia, voimistelua ja akrobatiaa.
Jos lapsesi tykkää temppuilusta ja taiteilusta on laji juuri sitä!

Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota, ja tankoilu sopii kaikille!

Tunneilla harjoitellaan pyörähdyksiä sekä voimaliikkeitä. Tunneilla käytetään staattisten tankojen lisäksi myös vauhdikkaampia pyöriviä eli spinnaavia tankoja. Tangoilla pääsee kieppumaan ja roikkumaan myös oman mielikuvituksen rajoissa! Ketterimpien voimistelijoiden kanssa tehdään temppuja myös pääalaspäin ja kiivetään tankoa ylös. Jokaisen lapsen taso ja toiveet otetaan yksilöllisesti huomioon. Kun kokeillaan voimatemppuja, käytössämme on tankoakrobatiaan tarkoitetut turvamatot! Lisäksi harjoittelemme renkailla!

Lisäksi innokkaille on tarjolla koreografiavalmennusta ja oman ohjelman suunnittelua, jos mielii kilpailemaan ja esiintymään.

Vaatteet: Lyhyet shortsit ja perustoppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä on hyvä olla pitkät housut/säärystimet ja pitkähihainen paita. Ei koruja! Vesipullo. 

Ryhmät: Pole Kids 6-12 v.

Ryhmät toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 6/ryhmä.