Ehdot sekä muut käytännöt

ILMOITTAUTUMINEN & EHDOT & MUUT KÄYTÄNNÖT

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN
Tuntivaraukset tehdään varauskalenterin kautta aina kun tulet kertatunnille, tulet korvaamaan Pole Startti kurssin poissaoloa tai käytät sarjakorttia.
Järjestelmä näyttää, onko tunnilla tilaa. Mikäli tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos tunnille vapautuu peruutuspaikka, järjestelmä lähettää sähköposti-ilmoituksen kaikille jonossa oleville, jonka jälkeen ensimmäinen paikkansa vahvistanut saa paikan.

TUNNIN PERUMINEN
Peruthan tuntisi mahdollisimman pian tuntivarausjärjestelmän kautta aina, kun et pääse tunnille! Tuntivarauksen voi poistaa tuntivarausjärjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Äkillisemmissä peruutustapauksissa ilmoitus tekstiviestitse 040 485 9559. Perumattomasta, käyttämättömästä tuntivarauksesta perimme kertakäynnin hinnan.

LAPSEN / TEININ ILMOITTAUTUMINEN LUKUKAUDELLE
Ilmoita lapsesi valitsemallesi viikkotunnille yhdeksi tai kahdeksi kaudeksi kerrallaan sähköpostitse info@artfit.fi. Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden, jos paikkoja on vapaana tai vapautunut, lisäksi jos tunnilla on tilaa, voitte tulla testaamaan lajia kertamaksulla. 
Kausimaksusta lähetetään lasku sähköpostitse. Jos tulet mukaan kesken kauden, kausimaksu lasketaan jäljellä olevien tuntien mukaan.

TREENAAMINEN SARJAKORTILLA TAI KERTAMAKSULLA
Varaa haluamillesi tunnille paikat varauskalenterista. Voit maksaa kertakäynnin paikan päällä tunnille tullessasi käteisellä tai kortilla. Sarjakorteista lähetämme laskun sähköpostitse, saat kortin tullessasi studiolle. Käytetyt kerrat merkitään korttiisi paikan päällä.

POLE STARTTI-KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT
Kursseille ilmoittaudutaan varausjärjestelmästämme kohdasta Kurssit .
Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun kurssin alkamispäivään on 5pv. 
Sairastapauksissa peruutusajan mentyä umpeen, kurssimaksusta palautetaan 50% lääkärin todistusta vastaan.
Oma kurssipaikka on mahdollista siirtää toiselle, asiakkaan osoittamalle henkilölle, jos peruutusaika on mennyt umpeen, mutta kurssi ei ole vielä alkanut.
Kurssilta poissaoloja on mahdollista korvata kurssin keston ajan viikkotunneilla.

HUOM! VAKUUTUS JA VASTUU HARJOITTELUSTA

Jokainen osallistuu harjoituksiin omalla vastuulla, tunnin ohjaaja tai ARTFIT Studio ei vastaa loukkaantumisista harjoituksessa. Harjoittelija/ huoltaja vastaa itse asianmukaisesta vakuutuksesta, joka kattaa liikuntasuorituksesta aiheutuneiden vammojen hoidon, tai liikuntasuorituksessa tapahtuneen tapaturman aiheuttaneen vahingon harjoittelijalle.

TURVALLISUUS
ARTFIT Studio vastaa harjoitteluvälineiden asianmukaisesta kunnosta ja turvallisuudesta, mutta harjoittelijalla itsellään on vastuu omasta terveydestään liikkeitä suoritettaessa. Kuuntelemalla ohjaajan antamia ohjeita, tekemällä harjoitteet ohjeiden mukaan, ja kuuntelemalla omaa kehoaan, harjoittelu on turvallista. Keskittyminen ja riittävä vireystila ovat olennaisimmat tekijät turvalliseen ja hyvään harjoitteluun. Harjoittelijan tulee ilmoittaa ohjaajalle mahdollisista sairauksista, raskaudesta, tai muista seikoista, jotka saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Studiolla on käytössänne lajiin sopivat turvamatot.

VARUSTEET
Tankotanssi-/akrobatia:
lyhyet shortsit ja toppi
pitkälahkeiset, joustavat housut (lämmittelyiden, pyörähdysharjoitteluiden ja loppuvenyttelyiden ajaksi) ja pitkähihainen paita
pieni pyyhe hien kuivaamista varten
juomapullo
kaikki korut, kuten sormukset, rannekello ja ranne- ja nilkkakorut pois
FlexyBody ja spagaattikoulu:
pitkälahkeiset, joustavat housut, säärystimet tai villasukat, pitkähihainen paita ja T-paita, polvisuojat ovat myös hyviä näissä
juomapullo
kaikki korut, kuten sormukset, rannekello ja ranne- ja nilkkakorut pois

TUNNILLE SAAPUMINEN
Saavuthan tunnille ajoissa. Huom! sisäänkäynti Mutkakadun puolelta tai yläparkkitasanteelta.
Tuntien väleissä on 10-15 min pituiset tauot, joiden aikana saliin voi tulla sisään.
Taukojen aikana salien ovet ovat auki. Oven ollessa kiinni tunti on meneillään, odotathan silloin käytävällä tunnin loppumista. Ovi avataan heti tunnin loputtua.
WC ja pukunurkkaus ovat käytettävissä salin puolella.